Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> Prima promotie a scolii ANAMOB

Primele grupe de absolventi ai programelor de formare profesionala de morar si brutar, nivelul 1 de calificare, organizate de Centrul de Formare Profesionala ANAMOB, prin proiectul “Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana”, realizat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat prin Fondul Social European, sunt gata sa intre in productie! Cei 28 de participanti au trecut cu brio examenele scrise, orale si proba practica organizate in data de 23 august 2011, sub supravegherea Comisiei de examinare alcatuita din formatorii desemnati ai proiectului si reprezentantii CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor). Certificatul obtinut in urma examinarii este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Urmatoarele programe gratuite de formare profesionala pentru calificarile Brutar (nivel 1) si Cofetar-Patiser (nivelul 2) incep luni, 29 august, in Centrul regional Galati.

Vizualizati in galeria foto alaturata imagini de la primele examene organizate de CFP ANAMOB: