Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Conferinte >> Conferinta de lansare a proiectului – Bucuresti

Conferinta de lansare a proiectului Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana

ANAMOB, in parteneriat cu SC FiaTest SRL, furnizor autorizat in sistemul national de formare profesionala a adultilor, beneficiind de colaborarea Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMVB), a organizat, in data de 10 septembrie 2010, Conferinta de lansare a proiectului “Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana”

Pentru mai multe informatii  privind conferinta click aici.