Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Prezentare >> Partener

SC FiaTest SRL este prima societate de consultanta in domeniul managementului calitatii cu capital integral romanesc. Infiintata in 1990, FiaTest este furnizor autorizat in sistemul national de formare profesionala a adultilor si are o experienta vasta in implementarea de proiecte cu finantare UE: a coordonat peste 20 de proiecte cu finantare nationala si europeana si a fost partener in alte 40 de asemenea proiecte

Din noiembrie 2003, FiaTest este membru general al EFQM – European Foundation for Quality Management, Administrator al Premiului European de EXCELENTA, iar din 2005 este CONSULTANT licentiat al EFQM pentru pregatirea de Evaluatori ai Modelului de Excelenta.

FiaTest a acordat consultanta si a adus in faza de certificare sau acreditare peste 300 de companii si laboratoare cuprinse in referintele firmei. De asemenea, in acest interval, FiaTest a desfasurat peste 450 de stagii de instruire in toate domeniile din infrastructura evaluarii conformitatii, cu peste 10.000 participanti.

Rolul FiaTest in cadrul proiectului “Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la Programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana”:

  • este cofinantator al proiectului;
  • a participat alaturi de beneficiar la realizarea cererii de finantare
  • contribuie la desfasurarea activitatilor proiectului, prin implicarea in desfasurarea activitatilor;
  • asigura, in cadrul echipei de proiect, un Expert coordonator curricule/autorizare si 3 Experti elaborare curricule pentru programele de formare profesionala continua care se vor desfasura in cadrul proiectului;
  • pune la dispozitie pentru desfasurarea unor module de pregatire teoretica 3 sali de seminarii, complet dotate, cu o capacitate de 12 locuri fiecare si o sala de conferinta, complet dotata, cu o capacitate de 75 de locuri.

Pentru mai multe detalii despre partener, va invitam sa accesati: http://www.fiatest.ro/