Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> GastroPan 2014, expoziţia inovaţiilor pentru brutării, cofetării şi bucătării

Cea de-a şasea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan – eveniment de referinţă pe piaţa autohtonă, se va desfăşura în perioada 4-6 aprilie 2014, la Braşov Business Park. Furnizori români şi străini vor prezenta la standurile expoziţiei, idei de afaceri, tehnologii şi produse revoluţionare pentru specialişti şi pasionaţi ai domeniilor panificaţiei, patiseriei, cofetăriei, ciocolateriei, gelateriei, cafea şi alimentaţiei publice.

Cea mai mare expoziţie autohtonă de soluţii pentru afacerile din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice va aduce la Braşov numeroase tehnologii, concepte şi idei profesionale dedicate atât specialiştilor cât şi managerilor din domeniu.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu oferte variate, dar şi cu programe atractive, bogate în concursuri şi demonstraţii susţinute de renumiţi maeştrii brutari, cofetari şi bucătari. La GastroPan vor fi prezentate concepte pentru nişe inovatoare precum ciocolateria, pralinele, cafeaua, îngheţata artizanală sau gustările rapide.

Vă prezentăm doar 3 dintre motivele pentru care numeroşi furnizori din ţară şi străinătate şi-au rezervat standuri la GastroPan 2014, profitând de şansa de a deservi o piaţă cu un imens potenţial de dezvoltare.

3 Puncte CHEIE GastroPan 2014:

  1. PIAŢĂ COMPETITIVĂ      România are cea mai mare rată a consumului de pâine din U.E., piaţa fiind deservită de un număr mare de producători şi operatori. La GastroPan găsiţi soluţii şi oportunităţi eficiente, prin care vă puteţi diferenţia faţă de concurenţă şi vă puteţi consolida poziţia pe piaţă.
  2. NEVOIE DE INOVARE      Pentru atragerea clienţilor şi creşterea profitabilităţii, brutăriile şi cofetăriile trebuie să se adapteze la tendinţele pieţei. GastroPan prezintă soluţii de diversificare a formelor şi a gusturilor, de eficientizare a producţiei, deserturi inovatoare, idei de decorare şi expunere etc.
  3. SERVICII ADIŢIONALE     Tendinţa dezvoltării punctelor de comercializare proprii oferă producătorilor şi roluri de comercianţi, iar de aici se nasc noi oportunităţi generatoare de profit. La GastroPan aflaţi cum amenajaţi şi gestionaţi un magazin modern şi cum să vă extindeţi oferta, de exemplu cu gustări rapide.

Vă aşteptăm aşadar, în perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan Braşov, locul de întâlnire al furnizorilor, producătorilor şi operatorilor din domeniile panificaţiei, cofetăriei, gelateriei şi alimentaţiei publice.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe www.gastropan.ro.

Vedeti anuntul original aici.