Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Promovare >> Campanie de promovare

Campanie de promovare a beneficiilor participării la programe de FPC pentru calificare completă.
Această campanie vizează promovarea rezultatelor obținute în cadrul proiectului atât către angajați ai firmelor din industria MPP&C, cât și către angajații din alte domenii de activitate interesați de calificări în industria MPP&C pentru a participa la PFPC autorizate in cadrul proiectului după încheierea acestuia.
Pentru realizarea campaniei se vor organiza sesiuni de promovare pentru angajați ai firmelor din industria MPP&C, angajați din alte domenii de activitate interesați de calificări în industria MPP&C.
În cadrul acestor sesiuni se vor prezenta rezultatele integrate în ghidul de bune practici și specificul calificărilor în industria MPP&C prin intermediul documentarului realizat și a dialogului cu specialiștii aplicantului.
De asemenea, în cadrul acestei campanii se vor distribui materiale de promovare a proiectului.
Campania de promovare are ca scop promovarea conştientizării importanţei şi a beneficiilor participării angajaţilor la programele de formare profesională continuă.

Conferinţe realizate

În cadrul acestor sesiuni s-au  prezentat rezultatele aplicării programelor FPC, integrate în ghidul de bune practici și specificul calificărilor în industria MPP&C și prin intermediul filmului documentar. Mai mult...

Calendar sesiuni de promovare

Mai mult...