Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Promovare >> Campanie de informare

Campanie de informare/ conştientizare/ mediatizare cu privire la modalităţile de calificare sau recalificare a angajaţilor care vizează transferul rezultatelor și a impactului proiectului la nivel local.”
Această campanie se va realiza în 20 de localități reședință de județ din regiunile de dezvoltare vizate de proiect și are ca scop transferul rezultatelor proiectului de la nivel multiregional la nivel local prin organizarea de seminarii în care se va prezenta impactul proiectului, se vor face propuneri de politici locale și se vor dezbate soluții adaptate la nivel local. La aceste seminarii vor participa specialiști care vor prezenta rezultatele studiului de impact, angajatori din industria MPP&C din județul respectiv, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ  din domeniu, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mass-media locale.

Seminarii realizate

În cadrul acestor seminarii s-a prezentat impactul proiectului, s-au facut propuneri de politici locale, s-au dezbătut soluții adaptate la nivel local.  Mai mult...

Calendar seminarii

Mai mult...