Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Contact

Contacteaza-ne

Numele

Adresa de email

Telefon

Mesaj

  • Dumitru Viorel Marin, Presedinte ANAMOB

    E-mail: vmarin@anamob.ro

  • Angelica Tusca, Director Program Morarit

    E-mail: atusca@anamob.ro

  • Elena Ionete, Director Program Panificatie/patiserie/cofetarie

    E-mail: eionete@anamob.ro

  • Adina Cristea, Director Program Analiza calitatii produselor alimentare

    E-mail: acristea@anamob.ro

  • Andreea Georgescu, Asistent Manager

    E-mail: ageorgescu@anamob.ro

Str. Cristea Mateescu nr. 2, bloc 35, scara B, apart. 57, sector 2, Bucuresti CP 023667

Tel: 021-2422113

Fax: 021-2421131


Vizualizare harta marita

Str. Intrarea Catedrei, nr. 5, sector 1, Bucuresti CP 014162

Tel: 021-232-0136

Fax: 021-232-0163


Vizualizare harta marita