Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> ANAMOB a participat la expozitia GastroPan 2013

Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania – ANAMOB a participat la cea de-a cincea editie a expozitiei internationale GastroPan, cel mai important eveniment autohton dedicat pietei de panificatie, cofetarie si alimentatie publica desfasurat la noul centru expozitional din localitatea Pantelimon – Ilfov, in perioada 11-14 aprilie 2013.

Expozitia a cuprins ofertele a 132 de expozanti din 24 de tari, numeroase demonstratii parctice, dar  si competitii la care au participat peste 150 de brutari, cofetari si bucatari desfasurandu-se pe o suprafata de 10000 mp. Editia din acest an a atras 20 613 vizitatori.

Imagini de la eveniment: