Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Inscriere

Programele Centrului de Formare Profesionala ANAMOB, derulate prin proiectul  “Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la Programe de FPC  inovatoare, moderne, de calitate europeana”, din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat din Fondul Social European, se adreseaza exclusiv angajatilor membrilor ANAMOB.

Daca reprezentati o societate membra ANAMOB si doriti ca Dvs. sau angajatii Dvs. sa participe la programele de formare profesionala gratuite organizate de Asociatia noastra, va rugam sa ne contactati, intr-un timp cat mai scurt (numarul de locuri este limitat), la:

Dl. Viorel Marin, Presedinte ANAMOB
E-mail: vmarin@anamob.ro

Andreea Georgescu, Asistent Manager ANAMOB
E-mail: ageorgescu@anamob.ro

Str. Cristea Mateescu nr. 2, bloc 35, scara B, apart. 57, sector 2, Bucuresti, CP 023667
Tel: 021-2422113
Fax: 021-2421131

sau

Str. Intrarea Catedrei nr. 5, sector 1, Bucuresti, CP 014162
Tel: 021-232-0136
Fax: 021-232-0163

Daca doriti sa luati parte la programele CFP ANAMOB si nu sunteti membri ai Asociatiei, puteti beneficia de formare profesionala gratuita, devenind membri ANAMOB. Pentru a va inscrie in Asociatie, va rugam sa ne contactati la datele de mai sus sau prin formularul de mai jos.

 

Formular de inscriere

Numele

Adresa de email

Telefon

Mesaj