Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Conferinte >> A cincea conferinta regionala ANAMOB – Sibiu

Cea de-a cincea conferinta regionala din cadrul proiectului Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la Programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana a avut loc la Sibiu in perioada 22 – 24 februarie 2013. Principalele teme de discutie au inclus stadiul proiectului, modul de organizare si concretizarea celor 19 programe de formare profesionala incheiate.

Imagini de la conferinta: