Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Centre

DSC_0058

Galati

Centrul Regional Galati a fost creat plecand de la ideea traditiei indelungate a acestui centru educational in formarea specialistilor pentru industria alimentara. Mai mult...

sltr_buc_exterior_usamv_03

Bucuresti

Centrul regional Bucuresti functioneaza in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, care gazduieste statiile pilot de panificatie-patiserie-cofetarie si de analize pentru industria alimentara. Mai mult...