Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> Primul curs de Tehnician Analize Produse Alimentare

Primul curs de Tehnician Analize Produse Alimentare de nivelul 3 a inceput pe data de 22 octombrie la Bucuresti. Modulul cu care au inceput cursantii nostri este cel de Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei, modul predat de catre formatorul Teodorescu Constantin.

Poze de la modulul Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei:

Participanții la acest program isi vor insusi cunostinte teoretice si practice privind efectuarea analizelor de laborator pentru toate ramurile industriei agroalimentare, de la materii prime vegetale (semințe de consum, legume, fructe) si animale (carne, lapte) pana la produse finite destinate consumatorului final. Durata minima a programului de calificare este de 1080 ore, din care 360 ore de teorie si 720 ore practica. Orele de practica sunt impartite in 140 ore de practica in laborator si 580 ore de practica la locul de munca. Este obligatorie realizarea numarului de ore de teorie si de practica.

Cursul de Tehnician analize in industria alimentara va avea loc in statia pilot analize laborator din cadrul Facultatii de Zootehnie. Pe langa dotarea deja existenta, ANAMOB a achizitionat: Moara CD1, Alveo-consistograf Chopin, Mixolab Chopin, Infraneo (folosit pentru determinari rapide pe bob intreg).

Un alt modul efectuat in cadrul programului Tehnician analize in industria alimentara este cel de Tehnica analizelor de laborator  predat de catre prof. univ. dr. Cristiana Diaconescu.

Poze de la modulul Tehnica analizelor de laborator:

Alte doua cursuri in pregatire de Tehnician Analize Produse Alimentare vor incepe in data de 5 noiembrie si 12 noiembrie. Pe cei interesati ii rugam sa foloseasca formularul de pe  pagina Inscriere.