Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> ANAMOB a participat la GastroPan 2012

Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania – ANAMOB a participat la editia din acest an a Expozitiei internaţionale pentru sectorul de morarit-panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa GastroPan, desfasurat la Targu Mures, intre 23 si 25 martie.

Imagini de la eveniment: