Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Conferinte >> A patra conferinta regionala ANAMOB – Sibiu

A patra conferinta regionala ANAMOB a fost sustinuta in perioada 17 – 18 februarie 2012 la Sibiu. Tot in aceasta luna au inceput cursurile de panificatie – patiserie – cofetarie de la Bucuresti in cadrul centrului de formare profesionala USAMV.

Pentru mai multe detalii click aici