Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Evenimente >> ANAMOB a contribuit la succesul GastroPan 2011

Asociaţia Naţională a Industriilor de Morărit şi Panificaţie din România – ANAMOB s-a numărat printre invitaţii de onoare ai ediţiei din acest an a Expoziţei internaţionale pentru sectorul de morărit-panificaţie, cofetărie, gastronomie şi HoReCa GastroPan, desfăşurat la Târgu Mureş, între 18 şi 20 martie.

Acest prilej a consituit o oportunitate de prezentare a proiectului Promovarea accesului angajaţilor din industria de morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie la Programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeană, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Membrii echipei de implementare participanţi la eveniment au prezentat vizitatorilor şi celorlalţi expozanţi, operatori economici din domeniul vizat, noutăţile legate de proiectul desfăşurat în cadrul Centrului de Formare Profesională ANAMOB şi stadiul de implementare al acestuia.

Managerul proiectului, Dl. Viorel D. Marin, a deschis programul expoziţional, alături de organizatori şi alţi invitaţi speciali, cu un discurs în care a punctat nevoia de calificare în domeniile vizate de proiect şi a participat la întâlniri cu Domnii Varga László, preşedintele Asociaţiei de Panificaţie din Ungaria şi Ilonka Boldizsár, vice-preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor (UIB).

Succesul acestei participări a fost marcat de primirea de către ANAMOB a Premiului de Recunoaştere pentru contribuţia adusă la dezvoltarea industriei de panificaţie – cofetărie, din partea organizatorilor evenimentului.