Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Conferinte >> A doua conferinta regionala ANAMOB – Voronet

Cea de-a doua conferinta regionala din cadrul proiectului “Promovarea accesului angajatilor din industria de morarit, panificatie, patiserie, cofetarie la Programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeana”, realizat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat prin Fondul Social European, s-a desfasurat la Voronet, intre 27 si 29.05.2011

Conferinta a vizat promovarea proiectului derulat de Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania (ANAMOB) si, in special, a progreselor inregistrate in cadrul acestuia. Astfel, managerul de proiect, Dl. Viorel D. Marin, le-a prezentat celor peste 70 de invitati (reprezentanti ai societatilor membre ANAMOB) detalii despre centrele regionale de la Galati si Bucuresti, unde se vor desfasura programele de formare profesionala pentru cele sapte calificari (brutar, patiser, morar, cofetar-patiser, brutar-patiser-preparator produse fainoase, morar-silozar, tehnician analize produse alimentare).

Pentru mai multe detalii click aici.