Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Conferinte >> Prima conferinta regionala ANAMOB – Predeal

Predeal, 25-27 februarie 2011: Prima conferinţă regională a proiectului „Promovarea accesului angajaţilor din industria de morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie la Programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeană”

Acţiunile organizate în cadrul acestui eveniment s-au bucurat de prezenţa Domnului Valeriu Tabără, Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a 135 de participanţi, autorităţi, membri ai echipei de proiect şi reprezentanţi ai societăţilor membre ANAMOB.

Pentru mai multe informatii accesati urmatoarea prezentare.